top of page
Working from Home

Personal coaching

Er vindt een grote verandering in je leven plaats? Krijg je een baby? Is er iets veranderd in je relatie? Veranderen de dingen op het werk zonder dat je er grip op hebt? Of is het zo'n periode waar alles bij elkaar lijkt te komen en er geen houvast meer lijkt te zijn? Je wil wel meegaan met de stroom, maar je hebt het gevoel dat je de stroom de andere richting uitgaat? Praat er over met iemand die neutraal is en emotioneel niet bij jouw verandering betrokken is. Laten we samen in kaart brengen welke de huidige situatie is en waar je noorden is, zodat je het noorden niet langer kwijt hoeft te zijn. 

Efficiëntiecoaching

Je bent een krak in wat je doet, maar je vindt geen enkele notitie of email terug? Je bruist van de  ideeën, maar krijgt ze niet geordend, laat staan verkocht? Orde en netheid op de werkplek zijn niet aan jou besteed, maar je weet als geen ander waar de klepel hangt? Je weet dat je goed bent in wat je doet, maar geraakt gefrustreerd door de "overhead"? Een efficiëntiecoach kan je helpen om door het bos de bomen te zien en je met een minimum aan inspanning je toch goed te organiseren. Meer tijd over voor creativiteit!

WAT MENSEN ZEGGEN

2014-Kroatie4.jpg

Ik heb Isabelle leren kennen als iemand met een groot hart en wakkere geest. Ik ervaarde instant een klik. Ze is oprecht betrokken bij haar coachees en projecten. Op korte tijd, maakt ze rake analyses die dingen in beweging brengen. Ze overtreft verwachtingen en ik heb op korte tijd al veel van haar geleerd. Het leren gaat zowel over hoe ik de kwaliteit van mijn werk naar een hoger niveau kan brengen als mezelf beter leren kennen. Ik kan haar begeleiding oprecht aanbevelen aan degene die echt aan de slag willen gaan en ervoor open staan om dieper te graven om zichzelf beter te leren kennen en verandering willen realiseren.

***

Ik ben je heel erg dankbaar omdat jij erin geslaagd bent om mij afstand te laten nemen van bepaalde (neerwaartse) denkpatronen en daar door mij te laten open bloeien. Jij hebt de nodige kracht in mezelf naar boven gebracht om (nog meer) mijn leven zelf in handen te nemen en bewustere keuzes te maken in lijn met waarvoor ik sta. Ik keek steeds heel erg uit naar ons online coachmoment om je lach te zien en te ervaren dat iemand oprecht geïnteresseerd is in je en met jou aan de slag gaat. Je gaat heel resultaatgericht te werk en je bent tegelijkertijd heel empathisch. Een echte coach.

bottom of page